Personaliseren met logo

Wil jij je Bierkieper personaliseren met het logo (twee kleurig) van je (studenten)huis, (studenten)vereniging, (jaar)club, dispuut of bedrijf? Vul dan dit formulier in!

Ons product

De Bierkieper is hét product voor bierdrinkend Nederland. Met dit product kunt u uw bierkrat in een keer omkiepen. Daarnaast is het een multifunctioneel product dat gebruikt kan worden als zitplek. 

Ook kunt u het laten personaliseren met uw huis-, club- en dispuutslogo of naam. Bekijk voor de opties de foto hiernaast.
Het product is gemaakt van het restmateriaal van afgekeurde bakfietsen. Het wordt bewerkt in een sociale werkplaats in Groningen.
Ben jij student en heb je thuis een hoop kratten staan waar halfvolle biertjes in zitten? Koop dan de bierkieper als waar aandenken aan uw studententijd!

Materiaal en duurzaamheid

Om een duurzaam product te maken zijn we opzoek gegaan naar een grote hoeveelheid restmateriaal, en die vonden we! Onze Bierkiepers zijn namelijk gemaakt van robuust betonplex dat over was bij het bedrijf Bakfiets.nl. Zij maakten hiervan de bakken voor hun bakfietsen. Om het materiaal op te halen hebben we op een dag met het hele team de bakken uit elkaar gehaald en vervoerd naar ons bedrijf in Groningen. Hoe we dat hebben gedaan kun je zien in de video hieronder.

  • Beginnen bij het begin

    De Bierkieper is ontstaan uit een gemeenschappelijk probleem wat we bij de leden van ons bedrijf merkten. Het probleem begint bij het feit dat de flessenautomaat in de supermarkt geen kratten accepteert waar nog halfvolle bierflesjes inzitten. Nu drinken de meeste mensen hun biertje wel leeg, maar als de kratten met lege flesjes buiten worden gezet dan regenen ze natuurlijk vol.

    Tot nu toe moest elk flesje los met de hand geleegd worden, wat natuurlijk lang duurt en geen leuke klus is. Om dit probleem op te lossen zijn we gelijk aan het ontwerpen geslagen en  is de Bierkieper het resultaat! Hier onder lees je hoe we hem maken.

Materiaal ophalen bij Bakfiets.nl

Het productieproces

Het productieproces besteden wij grotendeels uit aan sociale werkplaats Iederz te Groningen. Zij maken gebruik van een moderne CNC-frees die de gleuven aan de onderkant van De Bierkieper freest, dit is allemaal computergestuurd en gebeurt dus snel en efficiënt! Mocht je er voor kiezen om een logo, naam of dambord op je Bierkieper te willen, dan zullen we dit voor je graveren met een lasersnijder. Dit is de duurzaamste optie en zo blijft de Bierkieper ook lang mooi.